100%NL Magazine Carice van Houten
Zie ook:
Delen

Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus

Actrice Carice van Houten deelt niet vaak foto’s van haar familie, maar deze week maakte ze een uitzondering. Ze plaatste een mooie foto van haar moeder en zus op Instagram. Zus Jelka is zelf ook een bekende actrice en kennen we natuurlijk al. Maar de moeder van Carice, Margje, zijn weinig beelden van!

Zus en moeder

‘Mijn zus en mijn moeder’, schrijft Carice bij de foto en eindigt met een paar hartjes. We zien duidelijk gelijkenissen tussen Jelka, Carice en moeder Margje. Jelka kan het ook niet laten om even onder de foto te reageren. ‘Die trui’, begint ze haar relaas. ‘Ik bedoel ook hier was ik geen 19 meer… dit was die fase dat ik ook nog opdruk tshirts droeg met little miss-happy-sad-messy etc etc erop… de keuzes die je maakt in je leven he’, eindigt Jelka.

Geweldig

Fase of niet, wij vinden de vossentrui van Jelka geweldig. En wij willen ook een exemplaar! We zijn ook niet de enige. Andere volgers vinden de trui van Jelka ook geweldig.

Schuldgevoelmoeder

Carice liet laatst blijken dat ze zich vaak schuldig voelt als moeder. Vooral als ze vaak van huis is. Zoontje Monte is vier jaar en wordt in augustus alweer vijf. Carice vindt het vooral heel erg als ze te laat thuiskomt van werk en ze haar zoontje niet naar bed kan brengen. “Een ander zet dat misschien makkelijk van zich af, maar ik ben toch het cliché van een schuldgevoelmoeder”, aldus Carice.

Bron: Instagram Beeld: Still YouTube

Delen

Meer over Carice van Houten

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Carice van Houten openhartig over moederschap ‘ik ben een schuldgevoelmoeder’
Carice van Houten openhartig over moederschap ‘ik ben een schuldgevoelmoeder’
Lees alle artikelen over Carice van Houten