100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt foto van vroeger: ‘Ik was 14 toen ik Jan voor het eerst ontmoette’

Caroline Mol deelt op Instagram een foto uit de oude doos, toen ze nog maar 14 jaar oud was.

Caroline Mol

Samen met haar grote liefde Jan Dulles heeft Caroline Mol drie kinderen: James, Donna en Lina. Caroline en Jan zijn inmiddels al weer heel wat jaren samen, en beleefden vele hoogte- maar ook verschrikkelijke dieptepunten. Toch zijn ze nog altijd gelukkig met elkaar en sterker dan ooit. De liefde voor elkaar en voor hun kinderen staan voorop en dat is dan ook goed te zien op de foto’s die zij samen delen.

14 jaar

Ondanks dat Jan en Caroline elkaar 15 jaar schelen in leeftijd was Caroline al van jongs af aan smoorverliefd op de 3JS-zanger. Op Instagram deelt ze een te leuke foto, van het moment waarop ze Jan voor het eerst ontmoette.

‘Ik was 14 toen ik Jan voor het eerst ontmoette toen ik stiekem naar een optreden van de 3JS ging kijken. Deze foto was toen mijn geluksmomentje. Op dat moment zag ik een toekomst voor me met hem. Hij had toen nog niks door. Pas vijf jaar later sprak ik hem weer voor het eerst in een kroeg en toen sloeg de vlam over. Het heeft zo moeten zijn.’

De fans van Jan en Caroline vinden de foto helemaal geweldig en schrijven: ‘Jullie zijn nog niets veranderd!’, ‘Toeval bestaat niet’ en ‘Wat mooi om te zien!’.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol