100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt bijzondere fotoreeks van haar kinderen: ‘Mijn alles’

Caroline Mol, de vriendin van Jan Dulles, deelt vandaag een bijzondere fotoreeks van haar geliefde kinderen.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten. Heel Nederland leefde (en nog steeds) mee met het stel nadat in december 2020 hun drie maanden oude dochter Donna plotseling kwam te overlijden. De nachtmerrie van iedere ouder, het overkwam helaas Jan en Caroline.

Na veel onderzoek bleek dat Donna is overleden aan een scheurtje in haar middenrif. Dit werd nooit gezien op echo’s. Kort na het overlijden van Donna raakte Caroline opnieuw in verwachting, ook weer van een meisje. Op 25 november 2021 werd hun derde kindje geboren: Lina. Uit voorzorg hebben Jan en Caroline extra echo’s laten maken van Lina, om te kijken of ze niet dezelfde aandoening zou hebben als haar zus Donna. Caroline liet toen weten: ‘Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld.’ Wij kunnen ons voorstellen dat dat een grote opluchting moet zijn geweest.

Trouwplannen?

Het is alweer een paar weken geleden dat 100%NL Magazine live vanuit de woonkamer van Jan en Caroline ging op Instagram. Fans van Jan mochten álle vragen insturen. Aan Monique Smit de eer om deze vervolgens te stellen aan Jan.

Één van de vragen die werd gesteld was of Jan en Caroline binnenkort zullen gaan trouwen. Caroline maakte er geen geheim van dat zij dolgraag wil trouwen. ‘Ik wacht tot hij me vraagt!’, jubelde ze. Monique Smit hoorde het aan en zag haar kans schoon: ‘Nou Jan, daar ga je!’. Benieuwd naar Jan z’n reactie? Dat zie je hier! 😉

Bijzondere fotoreeks

Vandaag plaatst Caroline een bijzondere fotoreeks op haar Instagrampagina. Ze plaatst 3 foto’s van alle drie haar kinderen, toen ze dezelfde leeftijd hadden.

Caroline: ‘Mijn 3 goudjes. Alle 3 11weken jong. Mijn alles. Waar ik zo over-de-kop-ongelofelijk trots op ben.’

De volgers van Caroline reageren massaal onder de foto’s. Zo schrijven ze: ‘Prachtige kinderen’, ‘Wat een lieve dotjes’ en ‘Terecht dat je trots bent!’. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles