100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

SMELTEN: Caroline Mol deelt zoete net-uit-bad foto van Lina!

We kunnen toch geen genoeg krijgen van de kleine Lina. Vandaag deelt Caroline een te schattige net-uit-bad foto van de kleine meid.

Caroline Mol

Een lange tijd stond Caroline Mol alleen bekend als ‘vriendin van’, en kende veel mensen haar niet. Dat is inmiddels helemaal anders!

Samen met Jan Dulles heeft Caroline een prachtig gezin. Ze is moeder van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Gezin

Caroline Mol is de trotse moeder van drie kinderen. James, Donna en Lina. In december 2020 overleed Donna plotseling, toen zij nog maar drie maanden oud was. Ondanks dat Donna niet in levende lijve bij Jan en Caroline is, voelt Caroline haar aanwezigheid iedere dag. ‘Ik voel dat Donna altijd dicht bij mij is, ondanks dat ik haar niet fysiek kan voelen en het daar nog iedere dag moeilijk mee heb.’

Net-uit-bad foto

Caroline kan geen genoeg krijgen van haar kleine meid, en wij ook niet! Vandaag deelt Caroline weer een te schattige foto van de kleine Lina, die net uit bad komt.

Caroline: ‘Onze vrolijke vriendin. Alles is een feestje met haar, de eerste paar keren vond ze in bad gaan helemaal niet leuk. Maar gelukkig is dat sinds kort ook verleden tijd. Ook is het voor mij makkelijker geworden door deze lekkere (en zeer handige) handdoek van @noppiesofficial . Doordat je hem om je eigen nek hangt heb je beide handen vrij om je kindje veilig uit bad te tillen en lekker tegen jou aan in de handdoek te wikkelen.’

De volgers van Caroline worden helemaal gek bij het zien van deze foto. ‘Die lach! Daar word je toch helemaal blij van’, schrijft een van Caroline’s volgers.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles