100%NL Magazine jan dulles papa

Jan Dulles

Carrière

Jan Keuken is de officiële naam van Jan Dulles (15 januari 1975) en is bekend als Nederlands zanger met de band 3JS. Samen met Jaap Kwakman en Jaap de Witte begonnen Jan Dulles in 2002 lokaal op te treden. Dulles schreef naast voor de eigen band, ook voor andere artiesten nummers. Zo schreef hij voor Jan Mühren, Maribelle en Nick & Simon. De 3JS brak door in 2007 bleef sindsdien succesvol. Dulles was te zien in de programma’s De beste zangers van Nederland en The Masked Singer waarbij hij de laatste ook won. De rol van Jezus vertolkte hij in The Passion 2014.

Gezin van Jan Dulles

Jan Dulles is al jaren samen met Caroline Mol. Ze kregen jaren geleden hun eerste zoontje James en daarna volgde hun dochter Donna. Eind 2020 kregen Jan en Caroline echter de verschrikkelijke gebeurtenis te verwerken na het plotselinge overlijden van hun 3-maanden oude dochtertje. Drie maanden na het overlijden van hun dochter Donna maakte Jan en Caroline bekend opnieuw in verwachting te zijn. 25 november 2021 werd dochter Lina geboren.

Lina

Jan en Caroline zijn dol op hun kleine meid en genieten intens van haar. Geregeld delen zij de meest lieve kiekjes van hun kleine pretletter. Het meisje is een een zonnestraaltje en laat iedereen smelten. Onlangs nog deelde Caroline een te schattige foto van dochter Lina met haar volgers.

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Op Instagram postte Caroline eerder een lieve foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Onder de foto schrijft Caroline: “Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje.” Je ziet de hartverwarmende foto hier.