WAUW: Caroline Mol deelt waanzinnige portretfoto's van James en Lina
Zie ook:
Delen

WAUW: Caroline Mol deelt waanzinnige portretfoto’s van James en Lina

Caroline Mol heeft haar grootste trots laten vastleggen op camera en deelt de bijzondere portretfoto's van James en Lina.

Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Jan en Caroline zijn samen de ouders van drie kinderen: James, Donna en Lina. 19 december 2020 was een zwarte dag voor Jan en zijn vriendin Caroline. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Na onderzoeken kwam naar voren dat Donna een scheurtje in haar middenrif had.

Na de dood van Donna raakte Caroline opnieuw zwanger en werd hun dochter Lina geboren.

Waanzinnige portretfoto’s

Een paar dagen geleden deelde Caroline al een paar teasers op haar Instagram, maar het eindresultaat van de fotoshoot liet ze nog even geheim. Tot nu!

Vol trots deelt Caroline de foto’s op haar Instagram. En het resultaat is waanzinnig! Zowel James als Lina staan prachtig op de foto. Wat een waardevol bezit!

‘En kijk nou toch! Echte kunstwerken. Ik zal de aankomende tijd nog meer foto’s delen want ze zijn namelijk állemaal schitterend!’

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol