100%NL Magazine jan dulles papa
Delen

Jan Dulles staat stil bij geboortedag overleden dochter Donna

Een emotionele dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol. Vandaag is het een jaar geleden dat hun dochtertje Donna werd geboren. Op Instagram staat Jan stil bij de geboortedag van zijn dochter.

13-09-2020

“Donna-Maria. 13-09-2020, 19-12-2020. We missen je. Elk uur van de dag”, schrijft een emotionele Jan bij een prachtige foto van zijn dochter. Jan kan rekenen op een hoop steun van zijn volgers. Hij wordt overladen met hartjes en tranen in de reacties onder de foto.

Zwarte dag

19 december 2020 was een zwarte dag voor Jan en zijn vriendin Caroline. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakten het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds. De kleine meid wordt in december verwacht.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles