Chantal Bles blikt terug op de dag dat haar lieve Jada kankervrij werd verklaard
Zie ook:
Delen

Chantal Bles blikt terug op de dag dat haar lieve Jada kankervrij werd verklaard

Het is vandaag Wereld Kanker Dag. Een dag waarbij we stil staan bij deze vreselijke ziekte. Ook Chantal Bles heeft deze ziekte van heel dichtbij meegemaakt. Haar prachtige dochtertje Jada werd een paar jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte. Vandaag is ze alweer twee jaar schoon.

“Vandaag , op wereld kanker dag is onze sterke bijzondere lieve meisje 2 jaar schoon. Het blijft een onwerkelijk gevoel.. Het feit dat we dit hebben mee moeten maken”, begint Chantal haar verhaal.

Gelukkig is het voor de lieve Jada goed afgelopen en leven ze iedere dag als een bijzondere dag.

“We nemen niets voor lief, zijn dankbaar in het leven voor onze gezonde kindjes om ons heen en de liefde die we voor elkaar hebben.. Vandaag op wereld kanker dag branden we een kaarsje voor ieder gezin dat aan het strijden is. Iemand heeft moeten verliezen of juist net als wij schoon zijn. Lieve mensen, vier het leven, sta wat meer stil bij wat je wel hebt..”, eindigt Chantal.

De tekst schrijft Chantal bij een video van haar gezin die het ziekenhuis verlaat. Wat een mooi moment. Een paar maanden erna, kwam zoontje Josh ter wereld. Ze genieten volop van de kids!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Chantal Bles