100%NL Magazine ANP Charlotte Nijs
Zie ook:
Delen

VIDEO: Herinneren jullie je dit hilarische moment tussen Charlotte Nijs en Mark Rutte nog?

Charlotte Nijs staat vanavond in de finale van het spannende programma Wie is de Mol. In het dagelijks leven werkt Charlotte als journalist en als politiek verslaggever bij Hart van Nederland. Voor haar werkt komt ze vaak met Mark Rutte in contact. Herinneren jullie je dit hilarische moment tussen Charlotte Nijs en Mark Rutte nog?

Charlotte en Mark Rutte

Voor haar werk als politiek verslaggever komt ze vaak in aanmerking met leden van de Tweede Kamer. En zo ook dus met onze eigen Minister-president Mark Rutte. De twee hebben in de afgelopen jaren een bijzondere, professionele band opgebouwd. Charlotte staat er om bekend om vaak flink door te vragen tijdens persconferenties, waar Mark Rutte niet altijd gediend van is. Tijdens een uitzending van De Vooravond wordt Charlotte gevraagd wat ze van de toon vindt, waarop Mark haar vaak aanspreekt. Charlotte: ‘Ja, maar die toon slaat hij heel vaak aan naar mij, dus ik heb er op een gegeven moment maar een modus in gevonden dat ik gewoon doorga.’ Charlotte ligt er dus gelukkig niet wakker van.

Tijdens de opnames van het eindejaarsinterview met de premier uit 2018 verliep de ontmoeting niet geheel vlekkeloos. De afspraak was dat Charlotte op de deur zou kloppen en dat Mark daarna de deur zou opendoen. Maar vanwege een miscommunicatie gooide Mark Rutte – per ongeluk – de deur in Charlotte’s gezicht. En dat allemaal op camera…

Gelukkig kunnen de twee er om lachen. Je ziet het hilarische fragment hieronder.

Wie is de Mol

Vanavond staat Charlotte in de finale van het bloedstollende programma Wie is de Mol. Maar of Charlotte de Mol is, daar moeten we nog een weekje op wachten. Ze gaat de finalstrijd aan samen met Rocky Hehakaija en Renée Fokker. Wie is volgens jullie de Mol?

Beeld: ANP/Anneke Janssen, Twitter HartvNL Bron: Twitter HartvNL, MediaCourant

Delen

Meer over Charlotte Nijs

Lees alle artikelen over Charlotte Nijs