100%NL Magazine Charly Luske
Zie ook:
Delen

ZIEN: Charly Luske deelt opvallend bericht

Na de recente berichtgeving rondom de zware periode waar Charly Luske en Tanja Jess op dit moment doorheen gaan plaatst Charly een opvallend bericht.

Charly Luske

Hij zingt, acteert, is presentator, stemacteur: Charly Luske!

Al meer dan twintig jaar is Charly samen met Tanja Jess. Samen hebben ze twee kinderen. Hoe mooi het huwelijk er altijd uit zag, zo moeilijk hebben de twee het op dit moment. Via een ‘juicekanaal’ kwam naar buiten dat Charly mogelijk vreemdgaat. Een harde klap voor het gezin van Charly en Tanja, vooral op de manier waarop dit naar buiten werd gebracht.

Recente berichtgeving

Vorige week kwam Charly Luske dan ook met een eigen statement. Hij trok hierin gelijk het boetekleed aan.  ‘I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…’ Wat voor Charly het meest pijnlijk is, is dat hij zijn gezin hiermee pijn heeft gedaan. ‘Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf.’

Opvallend bericht

Na een paar dagen na stilte laat Charly Luske nu voor het eerst weer van zich horen, sinds zijn eigen statement. Hij plaatst een brandende feniks op zijn story.

Een Feniks is een fabeldier uit de Griekse en Chinese mythologie. De Griekse goden geloven dat de feniks steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren kan worden. Zou Charly dat ermee bedoelen?

Bron en Beeld: Instagram Charly Luske

Delen

Meer over Charly Luske

Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Lees alle artikelen over Charly Luske