100%NL Magazine Charly Luske Tanja Jess
Zie ook:
Delen

Charly Luske: ‘I fucked up, en dat spijt mij enorm’

Nadat gisteren bekend werd dat de relatie van Tanja Jess en Charly Luske in zwaar weer verkeerd laat Charly nu ook van zich horen.

Charly Luske en Tanja Jess

Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan twintig jaar samen. In 2008 stapte het stel in het huwelijksbootje. Samen zijn ze de ouders van twee hele leuke zonen: Billy en Bobby.

Zwaar weer

Gisteren kwam het ontzettende nare bericht naar buiten dat de relatie van Tanja en Charly momenteel in zwaar weer zit. De manier waarop dit naar buiten werd gebracht is voor het gezin van Tanja en Charly heel erg naar. ‘Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc…’ zo liet Tanja weten aan haar volgers.

In een emotioneel bericht op Instagram laat Tanja weten gedwongen te zijn om bekend te moeten maken dat de relatie tussen Tanja en Charly door een moeilijke periode heen gaat. Het echtpaar heeft dan ook langere tijd hulp ingeschakeld. Toch doen Tanja en Charly er samen alles aan om de relatie te herstellen. Want, zo laat Tanja weten, ‘Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.’

‘Spijt mij enorm’

Vandaag laat ook Charly van zich horen. ‘Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn’, zo begint Charly zijn beladen bericht op Instagram.

Charly trekt al snel het boetekleed aan. ‘I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…’ Wat voor Charly het meest pijnlijk is, is dat hij zijn gezin hiermee pijn heeft gedaan. ‘Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf.’

Wij wensen zowel Charly als Tanja heel veel sterkte toe.

Bron en Beeld: Charly Luske

Delen

Meer over Tanja Jess

Column Tanja Jess: 'Dit is mijn liefdesbaby'
Column Tanja Jess: ‘Dit is mijn liefdesbaby’
Column Tanja Jess: 'Op mijn leeftijd laat je je niet meer gek maken.'
Column Tanja Jess: ‘Op mijn leeftijd laat je je niet meer gek maken.’
Lees alle artikelen over Tanja Jess

Meer over Charly Luske

Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Lees alle artikelen over Charly Luske