100%NL Magazine Tanja Jess

Tanja Jess

Wie is Tanja Jess?

Tanja Jess (6 januari 1967) is bekend als Nederlands actrice en presentatrice. Oorspronkelijk komt ze uit Duitsland en ze verhuisde naar Nederland toen ze vijf jaar was. 

Carrière

Jess brak in 1996 door met haar rol in de serie Unit 13. Vervolgens kreeg ze een rol in de serie Goede tijden, slechte tijden en speelde ze in meer series. Na haar vertrek uit GTST begon Jess aan haar carrière als presentatrice bij Canal+ en voor omroep Veronica.  Jess was daarnaast een jaar te horen op 100%NL met haar eigen radioprogramma tot 2009. Nog steeds is er iedere maand een column te lezen van Jess in het 100%NL Magazine.

Het liefdesleven van Tanja Jess

Tanja ontmoette haar huidige partner Charly Luske tijdens haar rol in de musical Boyband. Ze trouwden in 2008 en kregen samen twee kinderen: Billy en Bobby. Het stel is ondertussen meer dan twintig jaar samen. Toch lijkt het huwelijk niet helemaal rooskleurig te zijn. Tanja bevestigde dat de twee relatieproblemen hebben. Charly Luske zou berichten hebben uitgewisseld met een andere vrouw. Jess treedt in haar bericht niet in detail, maar erkende dat Charly problematisch gedrag liet zien. Tanja wilt graag dat iedereen hun privacy respecteert. Zo deelde ze: ‘Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.’