100%NL Magazine Charly Luske
Zie ook:
Delen

Charly Luske over vreemdgaan: ‘honderden collega’s van wie ik het weet’

Charly Luske heeft vanochtend tijdens Koffietijd een bijzondere opmerking gemaakt: 'Honderden collega's van wie ik het weet en van wie het niet op straat ligt.'

Charly Luske

Hij zingt, acteert, is presentator, stemacteur: Charly Luske!

Al meer dan twintig jaar is Charly samen met Tanja Jess. Samen hebben ze twee kinderen. Hoe mooi het huwelijk er altijd uit zag, zo moeilijk hebben de twee het op dit moment. Via een ‘juicekanaal’ kwam naar buiten dat Charly mogelijk vreemdgaat. Een harde klap voor het gezin van Charly en Tanja, vooral op de manier waarop dit naar buiten werd gebracht.

Zwaar weer

Het is alweer een paar weken geleden dat Roddelpraat het bericht naar buiten bracht dat Charly Luske is vreemd gegaan. Na deze berichtgeving waren Charly en Tanja gedwongen om met een statement naar buiten te komen. Al vrij snel daarna trok Charly het boetekleed aan en schreef hij: ‘I fucked up.’ Zijn hele statement lees je hier.

‘Honderden collega’s’

Vanochtend schoof Charly aan bij Koffietijd. En hoewel het een pijnlijk onderwerp is besloot Charly wel antwoord te geven op de vragen van Vivian Slingerland en Quinty Trustfull. Zo liet hij weten dat het ‘naar omstandigheden’ goed met hem gaat en dat hij en Tanja er alles aan doen om hun relatie te redden. ‘Het is iets wat we intern moeten oplossen en daar doen we ons best voor, nog steeds.’ Maar niet alleen liet Charly weten hoe het met hem zelf er aan toe gaat, hij had het tijdens het gesprek ook over zijn collega’s. Zo vertelde Charly dat hij wel 100 collega’s kent die vreemdgaan. Een schokkende opmerking.

Charly: ‘Er zijn ook honderden collega’s van wie ik het weet en van wie het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen waarschijnlijk binnenkort wel. Dat is de tijd waarin we leven. Het gaat in principe niemand iets aan. Het is iets intern en dat is al erg genoeg en we werken eraan.’

Over welke collega’s Charly het tijdens het interview had, is niet bekend.

Beeld: Instagram Charly Luske, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Charly Luske

Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Charly Luske en Tanja Jess delen droevig nieuws met volgers
Lees alle artikelen over Charly Luske