100%NL Magazine Martien

WAT GOEEEEED! Nieuwe afleveringen Chateau Meiland komen eraan

Was jij ook zo verdrietig toen je alle afleveringen van Chateau Meiland al had gezien? Dan hebben we nu héél goed nieuws voor je! Er komen namelijk weer gloednieuwe afleveringen!

WIJNEN WIJNEN WIJNEN! Ja, Martien Meiland is een échte trendsetter. Met zijn gezellige persoonlijkheid heeft hij de harten van de Nederlandse kijkers gestolen. Elke maandag keken er bijna een miljoen Nederlanders hoe Martien, erica, dochter Maxime en huisvriendin Caroline het Franse Chauteau omtoverden tot een echt paleisje. Jammer genoeg was het na 9 afleveringen afgelopen en dat is voor een groot deel van Nederland een groot gemis op de maandagavond. Tot nu!

Er komt namelijk een tweede seizoen van de populaire serie! Vanaf 26 augustus kunnen we allemaal weer massaal genieten van Martien en zijn uitspraken. In het nieuwe seizoen zien we hoe de familie de eerste gasten ontvangen en hoe het verder gaat met de verbouwingen aan het huis en de tuin. Bovendien gaan ze zelfs aan de slag met de eerste bruiloft in het kasteel!

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus te zien om 20.30 uur bij SBS 6.

Bron: SBS6 | Beeld: Instagram