100%NL Magazine Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers

Het is misschien nog niet iedereen opgevallen, maar voor de oplettende kijker klopt er iets niet aan de laatste aflevering van Chateau Meiland.

De familie Meiland

Ze zijn al jaren een kijkcijferkanon: de familie Meiland. Het wijn-drinkende-klussende-gezin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de showbizz en dat is maar goed ook. Heel Nederland heeft de familie Meiland in het hart gesloten. Martien en Erica Meiland zijn samen de ouders van twee dochters: Montana en Maxime.

Maxime is getrouwd met Leroy en zij hebben samen twee kinderen. Maxime kreeg Claire uit een eerdere relatie en samen met Leroy kreeg zij Vivé. Montana is jarenlang samen geweest met Dirk, maar de twee maakten eind vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Montana is tot op de dag van vandaag nog vrijgezel.

Klussen

In de laatste aflevering van Chateau Meiland bezoeken de Meilandjes een gigantische woning. Martien en Erica leken geïnteresseerd te zijn in de villa, want als er iets is wat zij niet kunnen, is het stilzitten. Code Rosé is inmiddels een tijdje geopend en dat betekent dat de Meilandjes nu geen klussen meer hebben. Tijd voor iets nieuws zou je zeggen…

Verwijderde scène

In de aflevering van Chateau Meiland zagen wij Martien op slag verliefd worden op de grote, witte villa in Wassenaar. In eerste instantie kwam hij alleen kijken naar de fontein die te koop staat, maar vervolgens vroeg hij de tuinman naar het prijskaartje van de villa. Martien kreeg een berichtje van de huidige inwoners en de villa blijkt 5,6 miljoen te kosten. Erica liet weten dat zij er even over na gaan denken. De voice-over van het programma vertelt al snel dat er niet weer een verhuizing aan zal komen, want de Meilandjes hebben het nog prima naar hun zin in Noordwijk.

Toch klopt er iets niet en dat hebben de opvallende kijkers van het programma ook opgemerkt. De scène waarin Martien en Erica naar de villa gaan en het moment dat zij erover praten, is namelijk uit de serie geknipt. Nu is er alleen nog een ingekorte versie te zien en dat roept veel vragen op. Wat denken jullie dat dit betekent?

Bron en Beeld: RTL Boulevard en X