100%NL Magazine De Bauers
Zie ook:
Delen

VIDEO: Christiaan Bauer beleeft bijzonder moment met oma

Christiaan Bauer treedt in de voetsporen van zijn vader. Voordat hij zijn eerste single uitbrengt, moet hij hem nog laten keuren door zijn oma.

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Gevoelig en gezellig

Niet alleen Frans kan zingen, maar ook zoon Christiaan heeft muzikale genen. Aan het eind van deze maand brengt hij zijn eerste single uit en die moest hij eerst even laten keuren. Wie kan dat beter dan zijn eigen oma? Christiaan besloot zijn oma op te halen voor een gezellige autorit.

Christiaan laat zijn nieuwe nummer horen en wacht op oma’s mening. ‘Ik zit met oma in de auto en ga haar voor het eerst naar m’n liedje laten luisteren’, zegt hij. Oma Bauer is gelijk enthousiast: Dit is al mooi!’ Zij geeft haar kleinzoon een kus op zijn wang en gaat verder: ‘Echt een mooi nummertje, Chrissie! Het is gevoelig en heel gezellig.’ Christiaan reageert grappend: ‘Dan heb ik in ieder geval één luisteraar.’ Zijn oma weet zeker dat er nog veel meer mensen gaan luisteren. Zij eindigt de video door te zeggen dat het nummer aan het einde van deze maand te beluisteren is. ‘Dan gaan we met z’n allen dansen!’ Wat is dit toch leuk om te zien en wat is oma Bauer toch leuk.

Bron en Beeld: Instagram Christiaan Bauer

Delen