header_dannyfroger
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Danny Froger en Ann Dominique vijf jaar samen!

Danny Froger en Ann Dominique zijn alweer vijf jaar samen! Op Instagram post dit stel prachtige foto's.

Het afgelopen weekend waren Danny en zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique alweer vijf jaar samen. Ter ere van dit jubileum postten beide tortelduifjes een reeks prachtige foto’s uit onder andere de beginjaren van hun relatie. Zó leuk om te zien en wat een jonge koppies!

5 jaar samen

“5 jaar samen met de aller leukste & liefste papa van Fallon! Ik ben zo blij met jou, ik kan wel eens mopperen dat je je troep niet opruimt of eigenwijs bent, maar als dat het enige is! We hebben een prachtige dochter samen en je bent nog steeds m’n aller beste maatje. I love you to the moon and back.” schrijft Ann Domonique in een té lieve post op Instagram. Ook Danny post een reeks leuke foto’s op Instagram en schrijft erbij: “Vandaag de 5% aangetikt met de aller beste knapste mama van de wereld #opnaarde100%”. Zijn moeder Natasja en vader Rene reageren op de post van hun zoon. “Fantastisch. Gefeliciteerd” schrijft vader Rene. Moeder Natasja reageert met hartjes op de post.

Ook zo benieuwd naar deze té leuke foto’s? Je ziet ze hieronder:

Dat dit stel dol is op elkaar moge duidelijk zijn! De liefde spat er vanaf! Het verliefde stel post regelmatig de leukste foto’s van elkaar én van hun schattige dochter Fallon.

Het gezin van Danny Froger

Samen met Ann Dominique is Danny Froger de trotse ouder van een prachtige dochter, Fallon. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show.

Al vanaf het begin van Fallon’s geboorte is ze papa’s kleine meid. Danny is maar wat trots op zijn prinses. Én op zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique natuurlijk ook!

 

Instagram Danny Froger en Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Lees alle artikelen over Danny Froger