100pmagazine_dannyfroger2021
Zie ook:
Delen

WAUW: Danny Froger en Ann Dominique delen glimp van babykamer

Met een tweede spruit op komst zijn de voorbereidingen voor Danny Froger en Ann Dominique in volle gang. Op Instagram deelt Ann Dominique een glimp van de nieuwe babykamer.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Froger verwachten binnenkort een tweede kindje! Danny en Ann Dominique maakte eerder het mooie nieuws bekend op Instagram. Bij een prachtige foto van hun dochter Fallon schreven ze ‘We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! We kunnen echt niet wachten!’

Fallon

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show. En nu wordt Fallon dus binnenkort grote zus!

Babykamer

Met een tweede dochter op komst worden er in huize Froger de handen flink uit de mouwen gestoken! Ann Dominique is alweer druk bezig met het klaarmaken van de babykamer. Afgelopen weekend kwam de behanger en oh oh oh, wat wordt het babykamertje mooi! Zoals we gewend zijn van Ann Dominique ziet alles er weer geweldig uit.

De Frogers hebben gekozen voor roze behang met een luchtballon er op. Wij weten zeker dat het een prachtig babykamertje zal worden!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger