Dave Roelvink over knipbeurt:
Zie ook:
Delen

Dave Roelvink over knipbeurt: “ik heb mezelf echt in de problemen gebracht”

Op vakantie heeft Dave Roelvink heeft zichzelf een knipbeurt gegeven. Helaas is het niet helemaal wat hij ervan had verwacht...

Dave Roelvink geniet momenteel van een heerlijke zonnige vakantie op Curaçao samen met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean.

Impulsief

In een impulsieve bui besluit Dave zichzelf een knipbeurt te geven. Die verloopt helaas niet helemaal naar verwachting…

“Ik ben dus altijd super impulsief en ik verveel me ook snel op vakantie” vertelt Dave tijdens een video op zijn Instagram Stories. “Maar deze keer heb ik mezelf echt in de problemen gebracht” zegt hij gekscherend. Dave slaat lachend zijn handen voor zijn ogen en toont zijn ‘kaalgeschoren’ hoofd.

Geen chocolade meer van te maken

“Ik zeg het niet snel, maar ik heb mezelf echt zwaar in de problemen gebracht. Hier is geen chocolade meer van te maken, ik zit echt in de nesten” lacht Dave.

Het resultaat is dus niet helemaal wat Dave er van verwacht had… Gelukkig kan hij er zelf erg hard om lachen. Benieuwd naar het nieuwe kapsel van Dave? Je ziet het hieronder:

100pmagazine_daveroelvink

100pmagazine_daveroelvink2

100pmagazine_daveroelvink3

Wat vind jij van het nieuwe kapsel van Dave?

Dean

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn inmiddels de trotse ouders van een prachtige zoon Dean. De trotse papa postte onlangs een super schattige foto van zijn zoon. Dean is vernoemd naar de oma van Dave, genaamd Dien. Dit liet hij na de geboorte op zijn Instagram weten. ‘Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven’.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink.

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink