100%NL Magazine Davina Michelle
Zie ook:
Delen

WOW: Zó zag Davina Michelle er vroeger uit!

Altijd al benieuwd geweest naar hoe Davina Michelle er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Davina Michelle

Al vanaf jongs af aan was het Davina Michelle’s grote droom om zangeres te worden. Ze begon al vroeg met het maken van video’s die ze vervolgens op YouTube plaatste en deed ook eens mee aan de talentenjacht Idols. Helaas voor Davina stopte haar Idols avontuur bij de duettenronde.

Maar gelukkig voor Davina kwam haar doorbraak tóch! In 2018 deed ze mee aan het programma ‘Beste Zangers’ en scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met ‘Het Duurt te Lang’.

Vriend

Davina is al jaren gelukkig in de liefde, ze heeft haar hart verloren aan de leuke Sebastiaan. Sebastiaan Brouwer is een van de jongens uit het productieteam van Davina. De vonk tussen de twee sloeg dan ook over toen ze aan het werk waren. “Sebas is een echte man. Hij is stoer en sterk, beschermt me. Dat vind ik aantrekkelijk.” Vertelde Davina in de Beau Monde.

Benieuwd naar de knappe Sebastiaan? Die zie je hier!

Vroeger

Op Instagram plaatste Davina een hele tijd geleden een paar video’s uit vervlogen tijden. Ze was daar nog maar 14 jaar oud, zo schattig!

Met haar haren braaf langs haar gezicht zingt Davina de sterren van de hemel op haar slaapkamer, voor de webcam. Ze had toen al talent!

 

Bron en Beeld: Instagram Davina Michelle

Delen

Meer over Davina Michelle

WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers “Het spijt me”
Lees alle artikelen over Davina Michelle