100%NL Magazine Davina Michelle

Davina Michelle

Michelle Davina Hoogendoorn (12 november 1995) is een Nederlandse zangeres die ook wel bekend is als Davina Michelle. Ze deed in 2016 mee aan Idols waar ze met haar vertolking van het nummer Nobody’s Perfect van Jessie J door mocht naar de volgende ronde. Helaas stopte haar Idols avontuur al bij de duettenronde.

Davina kreeg uiteindelijk haar grote doorbraak toen ze video’s van haar zangkunsten ging plaatsen op YouTube. Dit resulteerde in een shout-out van Pink, optredens in de Verenigde Staten en 886.000 abonnees op YouTube verder.

In 2018 deed Davina Michelle mee met het programma Beste Zangers waar ze het liedje Duurt Te Lang van Glen Faria zong. Dit was haar eerste grote hit en hiermee stond ze weken op nummer 1. Daarna bracht ze nog nummers als Skyward, Hoe het danst en Beat Me uit en mocht ze het Nederlandse Volkslied zingen voor het Grand Prix Formule 1 in Zandvoort.

Privé

Davina, geboren in Rotterdam, heeft al jaren een relatie met Sebastiaan Brouwer. Sebastiaan werkte in het productieteam van Davina en tijdens het werk sloeg de vonk over. Samen wonen ze in Capelle aan den IJssel in een prachtige villa.