100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít zijn de leuke broers van Dennis Weening

Dennis is algemeen bekend als presentator, maar kennen jullie zijn broers en moeder ook al? Wij delen een te leuke foto!

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij jarenlang samen met Nicolette Kluijver. Dennis is al jaren getrouwd met zijn knappe, blonde vrouw Stella en samen hebben zij twee kinderen, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie heeft Dennis nog een dochter, Lola.

Broers

De meeste mensen zullen Dennis herkennen als zij hem tegenkomen, maar kennen jullie zijn broers ook al? Wanneer er iets te vieren valt, deelt Dennis een leuke foto met zijn twee broers. Dit keer was het hun moeder die jarig was. Zij blies 75 kaarsjes uit en daarom deelde Dennis een te leuke foto. Verder zijn de gebroeders Weening regelmatig samen, om met alle gezinnen te eten, te proosten op het leven, of te genieten van het mooie weer.

Wanneer wij goed kijken, zien wij gelijkenissen tussen Dennis en zijn broers. Dennis lijkt vooral onwijs veel op zijn broer Ronny. Zo leuk om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening.

Delen

Meer over Dennis Weening

VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening