100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

Flinke tegenslag voor gezin Dennis Weening op Bali: ‘Wat ben je toch ongelofelijk sterk’

Wat een prachtige vakantie op Bali voor het gezin van Dennis Weening had moeten worden draaide uit op een drama.

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij samen met Nicolette Kluijver.

Gezin

In 2007 stapte Dennis in het huwelijksbootje met Stella. Zij kregen samen twee dochters, Charlie en Coco.

Maar Dennis heeft nog een dochter, Lola. Dennis kreeg zijn dochter Lola met zijn ex vrouw met wie hij een ingewikkelde relatie heeft. Zijn ex en dochter Lola zijn namelijk Jehovagetuigen en leiden een leven die Dennis bewust achter zich heeft gelaten. Na de scheiding met zijn ex heeft hij de gemeenschap verlaten en sindsdien ziet hij zijn oudste dochter niet zo vaak als hij zou willen.

In het programma ‘Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ vertelde Dennis geëmotioneerd over zijn dochter “Ik heb een heel gelukkig leven met mijn gezin, maar er blijft altijd een donkere wolk boven mijn hoofd hangen en dat is Lola. Ik hoop dat ze weet dat ik zielsveel van haar hou.”

Drama op Bali

Samen met Stella, Charlie en Coco vertrok Dennis naar Bali. Een vakantie waar het gezin heel lang naar uit keek. De vakantie begon goed en het gezin genoot met volle teugen, totdat Stelle zich niet lekker begon te voelen. Het nam een heftige wending…

Lieve, knappe, sterke Stella. Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati. Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia. Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen. Hopelijk kunnen we dinsdag wel samen terugvliegen, maar wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien. Toch probeer je er het beste van te maken.. en daarom hou ik zoveel van je. Wat ben je toch ongelofelijk sterk. En deze reis doen we gewoon snel weer over. Respect voor jou schatje. To the moon and back.’

Er stromen ontzettend veel berichtjes binnen voor Dennis en zijn gezin. Wij wensen Stella ook heel veel beterschap!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Dennis Weening

Delen