100%NL Magazine The Masked Singer Vos
Zie ook:
Delen

Nog maar 6 te gaan! Zit een van déze BN’ers dan in het kostuum van De Vos?

Er zijn inmiddels al 9 BN’ers ontmasked in The Masked Singer en vanavond zullen er weer een aantal zijn of haar identiteit onthullen. De Vos is op dit moment toch wel het grootste mysterie in The Masked Singer. Heb jij een idee wie ze is? Wij zetten even op een rijtje welke dames het kunnen zijn!

Willemijn Verkaik

Ook Willemijn is een grote musicalster. Ze vertolkte de rol van niemand minder dan Elphaba in Wicked. Dat deed ze internationaal in Duitsland, Amerika en Engeland. Ook zong ze de stem in van Elsa in de film Frozen. Willemijn heeft ook een dijk van een stem en kan zomaar eens in het pak van de Vos zitten.

Ellen ten Damme

Of is het dan toch zangeres Ellen ten Damme? Hoewel de hints niet allemaal meer wijzen naar Ellen, denken toch veel kijkers dat zij in het kostuum zit. Herken jij haar stem? Bekijk en luister hieronder de video van een van haar optredens.

Marlijn Weerdenburg

Menig fan wist niet dat Marlijn Weerdenburg ook nog eens kon zingen! In het programma It Takes Two zong ze de sterren van de hemel. Ook Marlijn is op dit moment zwanger van haar tweede kind. De Vos klinkt wel en beetje als Marlijn. Maar wat denken jullie?

Noortje Herlaar

Noortje Herlaar heeft al meerdere musicals en films op haar naam staan en won zelfs een Gouden Kalf voor haar rol in Moeder, ik wil bij de revue. De vriendin van Barry Atsma heeft dan ook een prachtige stem en er bestaat een grote kans dat zij in het kostuum van de Vos zit. De laatste tijd doet ze het rustig aan en half oktober werd zelfs bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje.

https://www.youtube.com/watch?v=Kang2X2YsYQ&feature=emb_title

Carice van Houten

Veel weten het niet van Carice, maar de actrice kan ook nog eens zingen! Het is ook alweer een tijdje geleden dat we Carice op televisie hebben gezien. Vorig jaar was ze nog te zien in het laatste seizoen van Game of Thrones. Maar nu geniet ze vooral van quality time met haar gezinnetje.

https://www.youtube.com/watch?v=UrRUv6oE2gY&feature=emb_title

Simone Kleinsma

Als er een iemand in veel musicals heeft gespeeld, is het Simone Kleinsma wel. Simone heeft ook een dijk van een stem en kan zomaar eens de Vos zijn. Alhoewel veel mensen wel zeggen dat de vos een jongere dame is.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Carice van Houten

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Lees alle artikelen over Carice van Houten

Meer over Simone Kleinsma

Simone Kleinsma overladen met complimenten: 'Intens genoten!'
Simone Kleinsma overladen met complimenten: ‘Intens genoten!’
Simone Kleinsma herdenkt overleden man Guus op sterfdag
Simone Kleinsma herdenkt overleden man Guus op sterfdag
Lees alle artikelen over Simone Kleinsma