100%NL Magazine Lee Towers
Zie ook:
Delen

Definitief afscheid voor Lee Towers: ‘Aan al het moois komt een einde’

Aan alles komt een einde en dat beseft Lee Towers ook. De zanger is ongelooflijk dankbaar.

Lee Towers

Lee Towers is een Nederlandse zanger. De meeste mensen kennen Lee van het bekende nummer ‘You’ll never walk alone’, maar hij heeft door de jaren heen nog véél meer liedjes gezongen en geschreven. Met een leeftijd van 78 jaar staat Lee nog steeds op het podium en daar geniet hij nog heel erg van.

Afscheid

Al jaren zingt Lee Towers de deelnemers aan de marathon van Rotterdam toe aan de startstreep, maar hier komt een einde aan. 14 april zingt hij na 30 jaar voor het laatst zijn nummer ‘You’ll never walk alone’ aan de start. Dat meldt de organisatie van de NN Marathon Rotterdam. Lee vertelde in een persverklaring dat het ‘iedere editie fantastisch’ is om deelnemers toe te mogen zingen, maar dat ‘aan al het moois een keer een eind komt.’ ‘Ik ben er ontzettend trots op dat ik zo veel edities heb mogen meemaken en dat ik het op deze positieve manier kan afsluiten’, aldus Lee Towers. Geweldig dat hij dit zo vaak heeft mogen doen.

Wilbert Lek, directeur van NN Marathon Rotterdam, legt uit dat ‘You’ll never walk alone’ voor altijd verbonden is aan de marathon. ‘We willen Lee bedanken voor zijn jarenlange toewijding en kijken ernaar uit om nog één keer te kunnen genieten van zijn optreden bij de start.’ Dit wordt vast en zeker een hele bijzondere, maar ook emotionele editie. 

Bron: organisatie van de NN Marathon Rotterdam en Nu.nl en Beeld: Instagram erikvanklinkenofficial

Delen