100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dennis Weening deelt excuus uit aan medepassagiers

Terwijl zijn vrouw plat ligt in de businessclass stoelen, bedenken Dennis Weening's dochters een nieuwe monsterhit mét dansje.

Hernia

De vakantie van Dennis Weening en zijn gezin kwam begin deze week abrupt ten einde. Tijdens een bergwandeling in het mooie Bali kreeg zijn vrouw Stella een ernstige hernia, waarbij zij niet meer kon zitten of liggen van de pijn. Na een ziekenhuisbezoek heeft het gezin besloten om vandaag naar huis te vliegen. Stella met nog heel veel pijn, maar de kinderen juist met extra energie.

Excuus

Het gezin zat de gehele terugreis niet allemaal bij elkaar. Terwijl Dennis met zijn dochters Charlie en Coco in de normale stoelen terugvloog, kon Stella haar rust pakken in de businessclass stoelen. Hoewel Dennis en Stella uitgeput zijn, heeft deze vakantie hun dochters veel meer energie bezorgd. Dennis deelt wat filmpjes vanuit het vliegtuig, waarbij te zien en horen is dat zijn dochters hard aan het lachen zijn en ‘een nieuwe hit’ aan het maken zijn. Terwijl hij achter zijn oren krabt, schrijft hij erbij: ‘Excuses voor de andere passagiers in het vliegtuig’. De Nederlandse presentator laat het allemaal maar gaan want ‘creativiteit moet je nou eenmaal niet belemmeren’. Eenmaal geland te zijn, zijn Charlie en Coco nog steeds niet moe en showen zij hun ‘monsterhit’ en dansje aan iedereen. Stella is weer met het gezin samen en knikt vredig, maar laat weten dat het eigenlijk nog helemaal niet goed met haar gaat.

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening

Delen