100%NL Magazine
Delen

Dit wil je zien: Déze BN’er-kinderen lijken sprekend op hun ouders!

Wanneer je in verwachting bent is het altijd maar afwachten op wie het kindje zal gaan lijken. Zal het meer op de vader gaan lijken of toch meer op de moeder? Hoe grappig is het om te zien als een kindje een kopie van een van zijn ouders is, té leuk! Ook in showbizzland zijn er een aantal BN'ers met wel heel erg sterk gen! Wij zetten een paar BN'er-kinderen op een rijtje die wel heel veel op hun vader of moeder lijken.

Chantal Janzen & zoontje Bobby

Samen met haar man Marco heeft Chantal twee zoontjes: James en Bobby. Het is al snel te zien dat jongste zoon Bobby sprekend op zijn bekende moeder lijkt. Wat een gelijkenissen!

100%NL Magazine

Jan Smit & zoontje Senn

Ook Jan Smit heeft sterke genen! Zijn zoon Senn is ook een wandelende kopie van Jan. Of hij later ook de muziek in zal gaan? Afgelopen zomer gaf Jan een interview aan 100%NL Magazine waarin hij over zijn muzikale kinderen vertelde. ‘Er zit potentie in’, zei hij toen. Het hele interview zie je hier terug.

Monique Westenberg & André Hazes junior

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg wordt alweer een tijdje uit de spotlights gehouden door zijn ouders, maar gelukkig zijn er nog genoeg foto’s te vinden van een paar jaar geleden. Hij mag dan wel de charmes van zijn vader hebben, zijn looks heeft hij overduidelijk van zijn moeder! Wat een knappe bink.

Yolanthe & Xess Xava

Huh, het lijkt wel of we dubbel zien bij deze foto! Wie is wie? Yolanthe heeft wel héle sterke genen, want Xess is echt een kopie van zijn mooie mama.

Monique Smit & zoontje Luca

Monique Smit is de trotse moeder van twee te leuke zoontjes. Oudste zoon Noah lijkt sprekend op zijn papa Martijn, maar jongste zoon Luca is een echte Smit! Je zou hem toch zo opeten 😉

 

Bron en Beeld: Facebook, Instagram

Delen