100%NL Magazine Diederik Jekel
Delen

Fantastisch nieuws voor Diederik Jekel: ‘Ze zei ja!’

Diederik Jekel is naar eigen zeggen 'de gelukkigste man op aarde', want zijn vriendin heeft JA tegen hem gezegd! Het gelukkige stel gaat trouwen.

Diederik Jekel

Diederik Jekel kennen we allemaal als die vrolijke presentator. We zien hem vaak aanschuiven bij verschillende programma’s. Ook deed hij mee aan Wie is de Mol en aan De Verraders.

Liefde

Tijdens de coronaperiode leerde Diederik zijn vriendin Eline kennen. Hij schreef destijds bij een romantische foto: ‘Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren. Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.’

‘Ze zei ja!’

Inmiddels is het stel alweer een tijdje samen en besloot Diederik dat het tijd was voor de volgende stap: een huwelijksaanzoek! En Diederik zou Diederik niet zijn als hij dit helemaal van tevoren uitgedacht zou hebben.

Want Eline moest er wel voor werken, zo laat hij weten. ‘Deze zaterdag viel er een envelop op de deurmat met daarin een usb stick en een sleuteltje en meer gekke dingen. Eline opende de video op de stick en zag een filmpje van mij uit de toekomst. “We hebben een geweldig leven gehad maar een experiment is misgegaan.”

Het was aan Eline om onze toekomst te redden. En dat heeft ze gedaan. Haar hoogtevrees overwonnen door de Sint Maartenkerk te beklimmen. Heilige beelden verzameld, met metaaldetectoren gezocht, puzzels met UV-verf opgelost, kisten geopend door onze dates op volgorde aan te raken, kortom de hele zelfgemaakte escaperoom uitgespeeld.

Bovenop de kerktoren stond een kist die open ging als ze de vier heiligen op de deksel neer had gezet. Daarin zat de ring.’

Gelukkig voor Diederik overwon Eline haar angsten, speelde ze het spel en zei ze op het einde volmondig Ja! Van harte gefeliciteerd Diederik en Eline!

Bron en Beeld: Instagram Diederik Jekel

Delen