100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes ging door heel diep dal na haar bevalling

Roxeanne Hazes beviel iets langer dan een jaar geleden van haar zoontje Fender. In een emotioneel bericht op Instagram laat ze weten dat ze door een enorm diep dal ging na haar bevalling.

Het is deze week World Breastfeeding Week. Tijdens deze week wordt borstvoeding massaal aangemoedigd. Ook Roxeanne Hazes is een groot voorstander van Borstvoeding. Ze laat weten dat zij, net als veel andere vrouwen, veel moeite had met het geven van borstvoeding: “Dus nadat ik beviel van Fender, wilde ik dat ze hem meteen aan mijn borst zouden leggen. Simpel, zou je denken… De waarheid is: Ik vond het misschien wel de meest heftige periode.”

Na een moeilijke periode besloot Roxeanne toch te stoppen met het geven van borstvoeding. “Nog steeds kan ik jaloers worden als ik andere moeders borstvoeding zie geven. Ik vind het zo puur, zo kwetsbaar. En als we ooit een tweede kindje mogen krijgen, zou ik het zeker weer net zo doen als bij de komst van Fender.”

Ze steekt alle mama’s nog wel nog even een hart onder de riem. “Maar lieve mama’s, ik deel dit verhaal omdat ik weet hoe zwaar het soms kan zijn om dit vol te houden. Dat alle mooie plaatjes en video’s soms een keerzijde hebben en dat je daarin echt niet de enige bent. Ik ken je druk en ik snap hoe graag je het allemaal ‘goed’ wil doen. Maar weet: Dat doe je!”

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes