Dít is de leuke en knappe vriend van zangeres Meau
Zie ook:
Delen

Dít is de leuke en knappe vriend van zangeres Meau

De twee zijn nog maar net samen, maar zij zijn tot over hun oren verliefd. Wat een prachtig stel is dit zeg.

Meau

Meau Hewitt is een Nederlandse singer-songwriter die optreedt onder de naam Meau. Zij is nog maar een paar jaar bekend, maar nu al niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Door de single Dat heb jij gedaan is zij in één klap zo beroemd geworden. Dit jaar zingt Meau de sterren van de hemel bij Beste Zangers. Gisteren mocht zij naast Jan Smit zitten en werden er de hele avond nummers vóór haar gezongen.

Beste zangers

Al jarenlang is Beste Zangers een grote hit op televisie. Jan Smit presenteert dit muzikale programma en iedere week zit er een ander zangtalent naast hem. De rest van de zangers en zangeressen zingen deze avond nummers voor die persoon en daarbij worden altijd veel verhalen verteld. Naast mooie gesprekken en grappige momenten, vloeien er ook altijd flink wat tranen deze avonden. Sommige zangers of zangeressen zijn al jaren bekend en sommige helemaal nog niet. Dat is het mooie aan dit programma. Wat ook heel bijzonder is, is dat sommige doorbreken na een knaller van een hit die zij bij Beste Zangers zingen.

Vriend

Meau zien wij tegenwoordig veel op het podium of in talkshows voorbijkomen met haar band, maar wat velen niet weten, is dat zij een relatie heeft met de gitarist uit haar eigen band: Vadim Neef. De twee maakten pas kortgeleden bekend een stel te zijn en aan de foto’s te zien, is het stel tot over hun oren verliefd. Geweldig om te zien dit.

Benieuwd naar de vriend van Meau? Wij delen wat foto’s.

https://www.instagram.com/p/Cuy-glsod9g/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Cuck1SpoSdn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Meau

Delen