100%NL Magazine Leo Alkemade
Delen

Dit is het leuke gezin van Leo Alkemade!

Leo Alkemade is al jaren te zien op de Nederlandse televisie. Van spelen in films en series, tot reclamespotjes en theatershows, Leo doet het allemaal. Benieuwd naar zijn leuke gezin? Wij delen hieronder wat leuke foto's!

Leo Alkemade

Leo Alkemade (6 augustus 1980) is een Nederlandse cabaretier, acteur, schrijver en liedjesschrijver. Je kunt hem onder andere kennen van Ik hou van Holland, The Passion, Goede Tijden Slechte Tijden en Oogappels. Ook is Leo de laatste tijd vaak te zien in de Prijsvrij-reclame, waarin hij samen met zijn dochter Liselot een rol heeft.

Gezin

In 2006 zijn Leo Alkemade en zijn vrouw Margriet getrouwd. Samen kregen ze uiteindelijk vier kinderen. Hoewel Leo en Margriet aanvankelijk dachten dat hun gezin compleet was na de geboorte van hun eerste zoon, Mick, werden er toch nog drie andere kinderen geboren: Kars, Boris en Liselot. In een interview met het tijdschrift Margriet zei Leo over zijn kinderen: “Ze zijn het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen. Ik ben ontzettend trots op ze.”Benieuwd worden naar het leuke gezin van Leo? Wij delen hieronder wat foto’s!

Bron en Beeld: Instagram Leo Alkemade

Delen