100%NL Magazine Wie is de Mol?
Zie ook:
Delen

Dít zijn de kandidaten van het nieuwste seizoen Wie is de Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is al bijna te zien, maar dit jaar zijn er een paar aspecten anders dan voorheen.

Wie is de Mol?

Het is alweer ruim 24 jaar geleden dat de eerste aflevering van Wie is de Mol? op televisie te zien was en dit jaar was het 23e seizoen te zien. Voor wie het programma niet kent: een groep bekende Nederlanders probeert, door samen spelletjes, opdrachten en puzzels te doen, zoveel mogelijk geld op te halen voor de welbekende pot. Één kandidaat, de mol dus, probeert ieder spel te saboteren en hoopt daardoor weinig of geen geld op te halen.

Goed nieuws voor alle Molloten, want er komt een nieuw seizoen!

Onbekende kandidaten

Dit seizoen van Wie is de Mol? zal niet hetzelfde zijn als voorgaande jaren, want dit is een seizoen met alleen maar onbekenden. Zij wisten zelf overigens ook niet dat zij mee gingen doen aan Wie is de Mol?. In een video van AVROTROS op Instagram is te zien hoe deelnemers ontdekken dat zij aan het programma meedoen. Er wordt eerst namelijk gezegd dat deelnemers meedoen aan The Game: een zogenaamd nieuw programma. Daarna wordt onthuld dat het om Wie is de Mol? gaat. Geweldig nieuws natuurlijk

Hila Noorzai presenteert het programma dit keer. Zij nam in 2022 deel aan de reguliere serie van Wie is de Mol?. Het programma wordt opgenomen in Muscat, de hoofdstad van Oman en het nieuwste seizoen is vanaf 28 juni uitsluitend via NPO Start te streamen. Ondanks dat is de reeks wel met net zoveel zorg gemaakt.

Wij hebben nu al zin in het nieuwste seizoen. Benieuwd naar de kandidaten? Check de onderstaande video.

Bron en Beeld: Instagram wieisdemol.avrotros

Delen