100%NL Magazine Froukje de Both
Zie ook:
Delen

Dit is de beeldschone dochter van Froukje de Both!

Emma, de dochter van Froukje de Both, kwam 12 jaar geleden ter wereld. De jongedame is een evenbeeld van haar knappe moeder. Alleen de haarkleur verschilt.

Dochter Emma de Both

Emma is de leuke dochter van Froukje de Both! Froukje deelt best vaak foto’s van haar dochter. Emma zit inmiddels in groep 8 en gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Voor de eindmusical kreeg Froukje de eer om de klasgenoten van haar dochter een lesje te geven in acteren! Hierover schreef ze een mooi stukje over onder andere haar dochter en de kwetsbaarheid van kinderen:

“Het bleek een bijzondere les, ook voor mezelf. Op deze leeftijd zijn kinderen vaak zo onzeker en gevoelig voor wat de groep van ze vindt. In de ochtend zei Emma nog: ‘mam je doet wel normaal en leuk hè’. De ochtend begon een beetje lacherig, want ze moesten natuurlijk iets van zichzelf laten zien en dat is doodeng, maar gaandeweg kwamen ze er steeds meer ‘in’. En wat bleek? Als je écht iets ‘eigens’ van jezelf durft te laten zien, luistert en kijkt iedereen en je dwingt respect af met je authenticiteit. En beter nog: je motiveert de rest om zich ook kwetsbaar op te stellen. Jij mag er zijn en je hebt een verhaal, een stem. wie je ook bent!”.

Moederdag

Op Moederdag is Froukje de Both verwend door dochter met een eigengemaakte pasta! Wat een mooi gebaar van haar lieve dochter Emma. Zij maakte een mooie selfie op Moederdag:

Scheiding

Ruim 9 jaar geleden is Froukje gescheiden van de vader van haar dochter. Niemand om haar heen maakte toen hetzelfde mee, waardoor het voor Froukje extra moeilijk was. Froukje gaf aan dat zij het fijn had gevonden als zij hier met andere moeder over kon praten die hetzelfde doormaakten.  Onlangs heeft Froukje opnieuw de liefde gevonden bij Jordy. Froukje heeft hem ontmoet via een datingsite. Ze is ontzettend gelukkig en heeft al vele mooie herinneringen gemaakt met Jordy. Ook kan hij heel goed opschieten met haar dochter Emma en dat is ook heel fijn voor Froukje.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Froukje de Both

Froukje de Both: 'Er staken tien messen in mijn hart'
Froukje de Both: ‘Er staken tien messen in mijn hart’
ZIEN: Volgers in shock door lange dochter van Froukje de Both
ZIEN: Volgers in shock door lange dochter van Froukje de Both
Lees alle artikelen over Froukje de Both