100%NL Magazine Froukje de Both

Froukje de Both

Carrière

Froukje Maria de Both (20 april 1972) is bekend als Nederlands actrice, televisie- en radiopresentatrice en diskjockey. Aan het begin van haar carrière in 1977 speelde ze in GoudkustCosta! en in het vervolg Pista! was ze ook te zien. In 1999 werd ze verkozen tot ‘TVBabe of the Year’. Vanaf 2002 presenteerde ze het radioprogramma Niels & Froukje op Radio 538 samen met Niels Hoogland. Vanaf 2005 presenteerde ze het programma Thuis, maar het programma werd al snel weer stopgezet. In 2006 was de Both te zien in Dancing on Ice met duo Vitali Baranov en ze behaalden samen de finale. Van 2007 tot 2018 heeft de Both veel klussen gehad als presentatrice. Zo was ze bijvoorbeeld te zien bij Woonmagazine, TV Makelaar, Eigen Huis & Tuin en RTL Boulevard. In 2019 was ze deelnemer van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.

Liefdesleven van Froukje de Both

Froukje woonde tot 2012 samen en had uit deze relatie ook een dochter: Emma te Rehorst. Froukje brak de verloving met Jeroen te Rehorst af doordat zij verliefd werd op dj Niek van der Bruggen. Niek en Froukje waren zes jaar bij elkaar, maar de relatie werd in 2018 toch verbroken. De Both is momenteel samen met piloot Jordy Janssen. Dat maakte ze 2 jaar geleden bekend op haar Instagram

De dochter van Froukje de Both

Ondanks haar nieuwe relatie, staat haar dochter altijd op nummer één. Eerder had Froukje een relatie met Jeroen te Rehorst. Ze waren verloofd en kregen een dochter, Emma. Naast Froukje haar nieuwe liefde komt haar dochter Emma ook regelmatig op haar Instagram voorbij.