Dochter Matthijs van Nieuwkerk laat van zich horen
Zie ook:
Delen

Dochter Matthijs van Nieuwkerk laat van zich horen

Op Instagram laat Jet, de dochter van Matthijs van Nieuwkerk, van zich horen.

Jet van Nieuwkerk

Haar achternaam verklapt het al, Jet van Nieuwkerk is de dochter van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Ook heeft Jet nog een broer, Kees.

Vorig jaar werd bekend dat Matthijs van Nieuwkerk en Karin, de moeder van Jet en Kees, na een huwelijk van 35 jaar uit elkaar zouden gaan. Volgens insiders een harde klap voor Jet en Kees. Want na de scheiding van Karin vond Matthijs ook meteen een nieuwe liefde: Martha Riemsma.

Vader Matthijs

Matthijs van Nieuwkerk ligt de afgelopen weken zwaar onder vuur. Nadat de Volkskrant een vernietigend stuk over hem publiceerde is er een bom ontploft in de mediawereld. Er wordt ontzettend veel geschreven over de werkwijze van Matthijs. Maar niet alleen Matthijs, ook Diewke Wynia, die jarenlang achter de schermen werkte, zou zich als een tiran op de werkvloer hebben gedragen.

Een paar dagen nadat de misstanden rondom Matthijs van Nieuwkerk naar buiten kwamen, kwam Matthijs zelf met een statement. Hij liet weten de samenwerking met BNNVARA te stoppen. ‘Het feit dat mijn werkgever openlijk twijfelt aan mijn oprechtheid, maakt een verdere samenwerking onmogelijk.’, aldus Matthijs.

Jet laat van zich horen

Op Instagram laat Jet van zich horen. Natuurlijk laat ze niets los over haar vader, maar wel over een gezellig vriendinnenweekend. Jet deelt een hele leuke foto samen met haar vriendinnen, waarop te zien is dat ze een heerlijke tijd heeft. Jet straalt op de foto’s! En dat is maar goed ook.

Bron en Beeld: Jet van Nieuwkerk

Delen

Meer over Matthijs van Nieuwkerk

Afschuwelijk privédrama voor Matthijs van Nieuwkerk
Afschuwelijk privédrama voor Matthijs van Nieuwkerk
Geweldig nieuws voor Matthijs van Nieuwkerk en zijn vriendin Martha
Geweldig nieuws voor Matthijs van Nieuwkerk en zijn vriendin Martha
Lees alle artikelen over Matthijs van Nieuwkerk