100%NL Magazine Estelle Cruijff en Joelle Gullit
Zie ook:
Delen

Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: ‘Voelt letterlijk alsof je doodgaat’

Tijdens haar vakantie belandt Joëlle in het ziekenhuis. In een video op TikTok vertelt zij openhartig wat er gebeurd is.

Estelle Cruijff

Estelle Cruijff, de bekende Nederlandse mediapersoonlijkheid, heeft zichzelf bewezen als een veelzijdig talent in de entertainmentwereld. Ze is actrice, model en presentatrice, en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd door haar optredens in diverse televisieprogramma’s en series. Ze speelde onder andere in populaire Nederlandse televisieseries zoals “Goudkust” en “Voetbalvrouwen,” waar ze indruk maakte met haar acteertalent en charme.

Estelle is ook bekend vanwege haar familiebanden; ze is de nicht van de legendarische voetballer Johan Cruijff en de ex-vrouw van voormalig voetballer Ruud Gullit. Estelle kreeg samen met Ruud een dochter, Joëlle. Moeder en dochter gaan als beste vriendinnen door het leven.

In het ziekenhuis

Op TikTok zien wij veel video’s van Joëlle en Estelle voorbijkomen en wat gelijk opvalt, is dat zij allebei heel openhartig zijn. Nu vertelde Joëlle dat zij tijens haar vakantie in het ziekenhuis is beland. ‘Het is niet hoe je denkt dat het is gegaan; ik heb geen ongeluk gehad of iets, maar ik heb wel voor het eerst mijn paniekaanval gehad. Ik gun het zelfs mijn grootste vijand niet eens. Het voelt letterlijk alsof je doodgaat. Ik kreeg geen adem, mijn hart bonsde zo erg en ik trilde helemaal’, vertelt zij.

Joëlle, die momenteel 26 jaar oud is, heeft dit nog nooit meegemaakt. ‘Weet je wat ik nog het engste aan dit allemaal vind? Het zijn niet eens de paniekaanvallen, maar ik durf niet alleen meer wat te doen, zonder mijn moeder. Ik ben zo dankbaar voor haar, maar ik moet wel weer beginnen om alleen dingen te ondernemen’, zegt ze. Wat een heftige gebeurtenis is dit zeg. Verschrikkelijk om mee te moeten maken…

@joellegullitc

Dan ben je op vakantie en krijg je dit.. 😰Let’s talk about it 🫶🏽 #grwm #chitchat #paniekaanval #anxiety

♬ origineel geluid – Joellegullitc

Bron en Beeld: TikTok Joëlle Gullit

Delen

Meer over Estelle Cruijff

LEZEN: Estelle Cruijff opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Estelle Cruijff opnieuw gelukkig in de liefde
OEHLALA: Estelle Cruijff laat hoofden draaien in groene badpak
OEHLALA: Estelle Cruijff laat hoofden draaien in groene badpak
Lees alle artikelen over Estelle Cruijff

Meer over Ruud Gullit

Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: 'Voelt letterlijk alsof je doodgaat'
Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: ‘Voelt letterlijk alsof je doodgaat’
Ruud de Wild na geweldige ervaring met zijn kinderen: 'Dit was mijn droom'
Ruud de Wild na geweldige ervaring met zijn kinderen: ‘Dit was mijn droom’
Lees alle artikelen over Ruud Gullit