100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti geeft gezondheidsupdate: ‘Ik heb hoop en vertrouwen’

Danielle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, geeft op Instagram een gezondheidsupdate.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Kwaadaardige tumoren

Een paar maanden geleden bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er afgelopen april twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie.

Gelukkig is Daniëlle een krachtige vrouw en geeft ze niet zomaar op. In september vertelde ze hier nog over dat zij een pittig behandelproces ondergaat via de reguliere en alternatieve gezondheidszorg.

Gezondheidsupdate

Vandaag geeft Daniëlle haar volgers een gezondheidsupdate via Instagram. Ze laat weten hoop en vertrouwen te hebben.

Omdat de holistische geneeswijze in Duitsland meer genormaliseerd is dan in Nederland vertrekt Daniëlle nu meerdere keren per week naar Duitsland. Daar krijgt ze behandelingen, waaronder een infuus met vitamine C.

De volgers van Daniëlle zijn blij iets van haar te horen. Zo reageren ze met: ‘Wat ben jij een super positieve vrouw’ en  ‘Lieve mooie Danielle, je bent betoverend om naar te kijken en naar te luisteren. Toen je zei dat ‘lucht’ jouw thuis is en je met 54 niet helemaal thuis was in jouw lichaam ‘aarde’ kreeg ik kippenvel’. Ook wensen de volgers van Daniëlle haar heel erg veel sterkte en kracht toe.

Bron en Beeld: Instagram Danielle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti: 'Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven'
Willeke Alberti: ‘Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven’
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Lees alle artikelen over Willeke Alberti