Verjaardagsfeest dochtertje Jennifer Ewbank eindigt in grootste nachtmerrie
Zie ook:
Delen

Verjaardagsfeest dochtertje Jennifer Ewbank eindigt in grootste nachtmerrie

Het zou een feestelijke dag worden, maar de 7e verjaardag van de dochter van Jennifer Ewbank eindigde in een nachtmerrie toen Emily tegen haar hoofd werd getrapt door een pony.

Nachtmerrie

“Het gebeurde recht voor onze ogen in een fractie van een seconde toen het dier op hol sloeg. Ik herleef nog steeds continu iedere stap van de gebeurtenis. In het bos, op de grond met ons meisje in m’n armen. Niet wetende hoe de situatie ervoor stond met de alarmcentrale nog aan de telefoon, vliegt er een helikopter over ons heen”, beschrijft Jennifer de gebeurtenis.

Ziekenhuis

In het ziekenhuis werd na een scan duidelijk dat Emily een schedelbreuk en bloeding had. “Onze tijd en wereld stopte. Gillend van binnen bleef ik naar haar gezichtje kijken met een glimlach om voor haar veiligheid uit te stralen maar wij voelde de grond steeds verder wegzakken bij iedere stap van een arts.”

Herstel

Wonder boven wonder gaat het gelukkig weer iets beter met Emily, maar daarvoor heeft ze wel 19 prikken, 2 CT-Scans, complicaties en hersteldagen moeten doorstaan. Jennifer ziet het herstel positief in, maar weet wel dat er nog een lange weg te gaan is. Er moet nog een breuk op haar hoofdje helen en ze mag 2,5 maand die vallen of haar hoofd stoten. Wij wensen de kleine Emily natuurlijk ontzettend veel beterschap.

 

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank