100%NL Magazine Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank

Carrière

Jennifer Ewbank (27 juli 1987) is een Nederlandse zangeres, musicalster, componist en pianist. In 2010 besloot Jennifer Ewbank mee te doen aan het programma ‘The Voice of Holland’. Ze behaalde ronde na ronde, kwam in het team van Nick & Simon en schopte het zelfs tot de liveshows en de halve finale. Na haar avontuur bij TVOH bleef Jennifer werken aan haar muziek, bracht ze verschillende singles en een album uit en speelde ze zelfs in een grote show: Peter Pan – The Never Ending Story.

Better Then Ever

Begin 2022 deed Jennifer mee aan ‘Better Than Ever’, ze schopte het tot de finale! Tijdens haar deelname liet Jennifer een heel andere kant zien dan dat we van haar gewend waren en dat leverde haar een publishing deal met CTM en Redhead Publishing op!

Privé

Jennifer Ewbank is de halfzus van componist John Ewbank. Jennifer trouwde in 2016 met haar man Robin de Munk. Met hem kreeg ze twee kinderen: Emily (2014) en Ben (2019). Op Instagram deelt Jennifer regelmatig de leukste kiekjes van haar gezinsgeluk. Een tijd geleden postte Jennifer wel hele bijzondere portretfoto’s van haar kinderen en haar volgers raken er niet over uitgepraat.