100%NL Magazine Joshua Nolet
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó schattig ziet het dochtertje van Joshua Nolet er nu uit!

Coco, het dochtertje van zanger Joshua Nolet, is alweer bijna 1 jaar oud.

Joshua Nolet

Joshua Nolet werd bekend met de band Chef’Special, waar hij al jaren de voorman van is. In 2014 scoorden ze een giga hit met ‘In your Arms’. Deze single werd maar liefst 3 keer platina. Afgelopen januari stond Joshua samen met zijn bandleden maar liefst 20 avonden in een uitverkocht Rotterdam Ahoy tijdens de jubileumeditie van Vrienden van Amstel Live.

Maar je kunt Joshua ook kennen van televisie. Hij deed ook mee aan het 21e seizoen van Wie is de Mol. Ondanks dat Joshua super fanatiek was, er vol voor ging en zeker wist te weten wie de Mol was, ging hij in de vijfde aflevering naar huis.

Dochter Coco

Het zijn ontzettende drukke tijden geweest voor Joshua. Want ga er maar eens aan staan: 20 avonden lang een bomvol Ahoy op zijn kop zetten. Letterlijk! Want tijdens de openingsact van de avonden stond Joshua samen met zijn bandleden op een zwevend platform wat ook nog eens over de kop ging. Alsof dat nog niet uitdagend genoeg was danste Joshua er ook nog eens op los. Al ging dat niet altijd even soepeltjes… Bij een foto van zijn voet in het tape schrijft Joshua: ‘Het ging 18 keer soepel, maar bij show 19 gleed ik dan eindelijk uit over het Amstel bier toen ik heel smooth van het podium probeerde te springen. Het is altijd iets stoms, nooit iets cools. En ik ben altijd de guy die het overkomt.’

Gelukkig geniet Joshua op dit moment van een heerlijke, ontspannen vakantie op Bonaire. Natuurlijk is zijn vriendin Caroline, haar zoon Same en hun gezamenlijk dochter ook van de partij. Op de allerlaatste foto die Joshua deelt zien we de vrolijke Coco samen met haar mama lachen naar de camera. Coco is alweer bijna 1 en is echt om op te vreten.

Scroll snel naar rechts voor de laatste foto!

Bron en Beeld: Instagram Joshua Nolet

Delen

Meer over Joshua Nolet

Lees alle artikelen over Joshua Nolet