100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Delen

ZIEN: Drielingmoeder Tatiana straalt met zwangere buik tijdens fotoshoot

Met haar volgers op Instagram deelt drielingmoeder Tatiana een prachtige foto van haar zwangere buik van een paar jaar geleden.

Drielingmoeder Tatiana

In het geliefde tv-programma ‘Meer dan Verwacht’ stal de alleenstaande moeder Tatiana met haar drieling Hope, Faith en Charity de harten van het publiek. Het opvoeden van de drieling door Tatiana, geheel op eigen kracht, kent zijn uitdagingen maar haar vermogen om rustig te blijven en de nuchterheid te bewaren maakte een diepe indruk op de kijkers. Haar verhaal en haar karakter maakten haar onmiddellijk tot een favoriet onder de fans van ‘Meer dan Verwacht’.

Foto van zwangere buik

Regelmatig deelt Tatiana de leukste updates uit haar leven met haar drieling Hope, Faith en Charity. De ene keer deelt ze updates van het slaapproces van de drieling en de andere keer is Tatiana heel openhartig over haar mentale gezondheid.

Vorige week deelde Tatiana een waanzinnige foto van zichzelf, waarop ze haar zwangere buik liet zien. Wauw! Toen Tatiana zwanger was van de drieling zag ze er waanzinnig mooi uit. Een prachtige herinnering voor het leven.

Benieuwd naar de foto van Tatiana? Die zie je hieronder.

100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana

Bron en Beeld: Instagram Tatiana

Delen