100%NL simone kleinsma

Eerste tegenspelers van Simone Kleinsma in Kees & Co zijn bekend!

Kees & Co komt terug! Simone Kleinsma zal weer te zien zijn als Kees, maar nu zijn ook de eerste 2 andere acteurs bekend gemaakt.

Kees & Co was van 1997 tot 2006 te zien op tv, maar komt nu weer terug! Vanaf het voorjaar van 2019 kunnen we weer genieten van de komische sitcom.

Al eerder maakten wij bekend dat Simone Kleinsma opnieuw te zien zal zijn in de serie als Kees, de rol die zij al eerder speelde. Vandaag werden 2 andere acteurs bekend die een rol in de serie zullen vervullen en dat zijn niemand minder dan Chantal Janzen en Tibor Lukács.

Chantal zal de rol van Coosje spelen, de vriendin van zoon Rudie. Rudie wordt gespeeld door Tibor. Het is de eerste keer dat Simone Kleinsma en Chantal Janzen samen in een sitcom spelen. Chantal is heel enthousiast over haar nieuwe rol: “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken.” Ook Simone is erg blij met Chantal als tegenspeler: “Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang!”

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje.
Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar we kennen haar impulsieve acties. Die maken het juist vaak erger.

Vanaf het voorjaar 2019 zal Kees & Co te zien zijn op RTL 4 en bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard