100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen

Giel deelt een hele reeks met mierzoete en prachtige beelden van zijn vakantie. Hier krijgen wij nooit genoeg van.

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlandse radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Twee jaar geleden maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot de wereld rond te gaan reizen met zijn liefde. Samen hebben zij heel wat mooie landen gezien.

Giel is al een hele tijd samen met zijn partner, Floor Joustra. Vorig jaar werden zij voor de eerste keer ouders van een dochter, Josephine.

Gezinsvakantie

Het ouderschap bevalt Giel en Floor wel. Zij genieten van ieder moment met hun lieve dochter en dat is echt geweldig om te zien.

Afgelopen week deelde Giel een hele reeks foto’s met zijn vrouw en dochter, want zij genoten van hun eerste gezinsvakantie in Italië. Op Instagram schrijft Giel: ‘Zo! Voor de allereerste keer met z’n 3tjes als gezin op vakantie. Met m’n 2 Bella Donna’s een weekje naar Sardinië. Wat een heerlijk avontuur! Josephine kan het zich later vast niet meer herinneren maar deze vakantie zit in ons hart gesloten. Wat een liefde. Vanaf nu maakt de bestemming niet meer uit als zij er maar bij zijn.’ Wat een lief, vrolijk kindje is Josephine. Zij herinnert zich deze vakantie later niet, maar zij heeft er zo te zien wel heel erg van genoten.

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen

Meer over Giel Beelen

VIDEO: Giel Beelen deelt hartverwarmende video van dochter Josephine
VIDEO: Giel Beelen deelt hartverwarmende video van dochter Josephine
SMELT: Dochter Giel Beelen verovert alle harten met haar betoverende ogen
SMELT: Dochter Giel Beelen verovert alle harten met haar betoverende ogen
Lees alle artikelen over Giel Beelen