LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde
Zie ook:
Delen

LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde

Na een periode van twee jaar als vrijgezel, heeft Ellemieke opnieuw haar hart verloren aan iemand...

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen is bekend als Nederlands actrice, tv-presentatrice en schrijfster van kookboeken. In 1988 trouwde Ellemieke met John Ewbank, maar na een jaar gingen zij uit elkaar. Ook heeft Ellemieke een korte relatie met Jan Smit gehad, maar ook deze heeft niet lang stand gehouden. In 2007 kwam Ellemieke haar toenmalige grote liefde, Sergio Herman tegen. Ze trouwde met hem en samen kregen zij drie kinderen. In 2021 kondigde het koppel aan toch te gaan scheiden.

Nieuwe liefde

Ellemieke is twee jaar vrijgezel geweest, maar het lijkt erop dat zij weer gelukkig is in de liefde. In het Belgische tv-programma De tafel van Gert vertelde Ellemieke dat zij niet langer vrijgezel is. Veel vertelt zij niet over haar nieuwe relatie, maar Ellemieke heeft naar eigen zeggen wel een ‘stevig anker gevonden.’

Presentator Gert Verhulst wil meer over de nieuwe liefde weten en hij probeert te vissen naar meer informatie. ‘Om in boottermen te blijven: wie is de kapitein?’, vraagt hij. Ellemieke geeft daar geen antwoord op. Misschien laat de schrijfster binnenkort weten aan wie zij haar hart heeft verloren, maar voor nu is alleen bekend dat zij verliefd is.

Bron en Beeld: De tafel van Gert

Delen

Meer over Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha
Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha
Ellemieke Vermolen over haar ex Jan Smit: 'Yolo, noem ik dat'
Ellemieke Vermolen over haar ex Jan Smit: ‘Yolo, noem ik dat’
Lees alle artikelen over Ellemieke Vermolen