100%NL Magazine Ellemieke Vermolen Jan Smit
Zie ook:
Delen

Ellemieke Vermolen over haar ex Jan Smit: ‘Yolo, noem ik dat’

Tijdens de podcast '30 Minuten Rauw' praat Ellemieke Vermolen met Ruud de Wild over haar 'relatie' destijds met zanger Jan Smit.

Ellemieke Vermolen

Vorig jaar brachten Ellemieke Vermolen en Sergio Herman het vervelende nieuws naar buiten dat ze uit elkaar zouden gaan. Het zorgde voor veel pijn bij Ellemieke Vermolen. Beide laten niet veel uit over de reden van de scheiding. Toch proberen ze er beide weer bovenop te komen.

Ellemieke en Sergio kregen samen drie kinderen: Noah, Zenna en Josha. In 2017 ging het gezin door een ontzettend diep dal, nadat zoon Josha vlak na de geboorte kwam te overlijden. De nachtmerrie van iedere ouders en een gebeurtenis die niet in de koude kleren is gaan zitten bij Ellemieke en Sergio. Ieder jaar op de sterfdag van Josha staat Ellemieke stil bij haar zoon. Vorig jaar schreef ze bij een hartverscheurende foto van de kleine man: ‘Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan. Tien vingertjes en tien teentjes….. ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet. Het enige verschil was dat je stil was…… geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen.’

Jan Smit

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen Fem, Emma, Senn én hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire.

Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

‘Yolo’

Tijdens de podcast ’30 Minuten Rauw’ van Ruud de Wild komen er verschillende onderwerpen aan bod, zo ook de exen van Ellemieke Vermolen. ‘Jan Smit, John Ewbank en Sergio Herman. De parallel is dat ze alle drie ergens heel erg goed in zijn. Val je daar op? Mannen die ergens heel erg goed in zijn?’ vraagt Ruud aan Ellemieke. Ellemieke heeft een duidelijk antwoord voor Ruud wat betreft haar ‘ex’ Jan Smit.

Ellemieke: ‘Ik val wel op mannen met een passie ja. Ik snap niet waarom je Jan Smit aanhaalt want dat is nooit een relatie geweest. Dat was drie maanden verliefdheid en yolo, noem ik dat. Was ontzettend gezellig.’

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Podcast 30 minuten Rauw

Delen

Meer over Ellemieke Vermolen

LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde
LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde
Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha
Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha
Lees alle artikelen over Ellemieke Vermolen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit