Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha
Zie ook:
Delen

Ellemieke Vermolen staat stil bij sterfdag zoontje Josha

Het is vandaag alweer zes jaar geleden dat het zoontje van Ellemieke Vermolen en Sergio Herman overleed vlak voor de geboorte. Ellemieke staat er elk jaar even bij stil en zij beleeft deze dag met haar gezin..

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen is bekend als Nederlands actrice, tv-presentatrice en schrijfster van kookboeken. In 1988 trouwde Ellemieke met John Ewbank, maar na een jaar gingen zij uit elkaar. Ook heeft Ellemieke een korte relatie met Jan Smit gehad, maar ook deze heeft niet lang stand gehouden. In 2007 kwam Ellemieke haar toenmalige grote liefde, Sergio Herman tegen. Ze trouwde met hem en samen kregen zij drie kinderen. In 2021 kondigde het koppel aan toch te gaan scheiden.

Overleden zoontje

Naast hun drie kinderen, kregen Ellemieke en Sergio nog een vierde kindje, Josha. De kleine jongen werd zes jaar geleden stil geboren en daar heeft Ellemieke het ieder jaar nog moeilijk mee. Zij herdenkt hem dan ook op bijzondere wijze. Dit jaar deelt de presentatrice een foto uit haar eigen boek, waarop haar zoontje afgebeeld is. ‘Vandaag is het jouw dag lieve Josha, 6 jaar geleden werd je stil geboren. Je werd op mijn borst gelegd, ik telde je vingers en je teentjes zoals een moeder dat doet als ze voor het eerst haar kindje vasthoudt. Deze dag krijg jij na 6 jaar een gezicht. Vandaag sturen wij ons verhaal de wereld in met ons boek. Jouw cadeau aan mij en mijn cadeau aan jou lieve vrouw. Inderdaad ik zie het “nu” als een cadeau. Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mag delen.’, schrijft Ellemieke onder haar bijzondere foto.

‘Deze dag vier ik met mijn jongens, taart en champagne zeiden ze vanochtend. Dat gaan we doen vandaag. Van mijn hart naar jouw hart. In liefde en licht’. Wat een prachtige woorden van Ellemieke. Die raken ons wel even. Wij wensen haar en de rest van het gezin veel sterkte op deze moeilijke en emotionele dag.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Ellemieke Vermolen

LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde
LOVE IS IN THE AIR: Ellemieke Vermolen opnieuw gelukkig in de liefde
Ellemieke Vermolen over haar ex Jan Smit: 'Yolo, noem ik dat'
Ellemieke Vermolen over haar ex Jan Smit: ‘Yolo, noem ik dat’
Lees alle artikelen over Ellemieke Vermolen