100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters zet Parijs op stelten in doorzichtige jurk!

Emma Heesters heeft in Parijs álle hoofden doen laten omdraaien in een doorzichtige jurk!

Emma Heesters

Afgelopen week vertrok Emma Heesters samen met haar vriend Wesley Hoedt naar de stad van de liefde: Parijs! De twee genoten daar met volle teugen van de romance, het uitgaansleven en natuurlijk van elkaar!

Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook van de mode! Haar mooiste outfits gingen dan ook mee in de koffer op weg naar Parijs.

Vriend

Emma Heesters heeft al een aantal jaar haar hart verloren aan de knappe voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn dolgelukkig en delen regelmatig de leukste foto’s van hun liefdesgeluk.

Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen, die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Onlangs deelde Emma en Wesley een paar stralende gezinskiekjes.

Doorzichtige jurk

Het tweetal ging ook een avondje stappen, met Valentijnsdag. Hoe romantisch! Voor de gelegenheid trok Emma een wel héle speciale outfit uit de kast: een doorzichtige jurk!

Op Instagram showt Emma vol trots haar jurk, die haar waanzinnig staat! Bij het zien van haar outfit krijgen wij een beetje Kim Kardashian-vibes. Wat een beauty!

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters