Emotionele Fred van Leer: 'Het valt mij enorm zwaar'
Zie ook:
Delen

Emotionele Fred van Leer: ‘Het valt mij enorm zwaar’

Fred van Leer heeft een emotioneel statement gepubliceerd op zijn social media. 'Het valt mij enorm zwaar', laat hij weten aan zijn volgers.

Fred van Leer

Fred van Leer staat bekend als die goedlachse stylist die altijd iedereen aan het lachen weet te maken met zijn komische en harde grappen.

Inmiddels is Fred allang niet meer stylist, maar is hij ook presentator, ontwerper en heeft hij ook zijn eigen theatershow.

‘Het valt mij enorm zwaar’

Vandaag deelt Fred een emotioneel bericht op zijn Instagram, waarbij hij zijn volgers laat weten dat hij een stapje terug moet doen.

‘Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren. Dit betekent dus dat mijn theatershow ‘En Route’ volgend jaar niet doorgaat’, begint Fred zijn verhaal. Een moeilijke keuze voor Fred, maar wel noodzakelijk.

Het valt mij enorm zwaar. De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen. Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan. Ik heb mijzelf gerealiseerd dat de afgelopen jaren voor mij slopend zijn geweest, waardoor ik met pijn in mijn hart tot dit besluit ben gekomen. Want op het podium staan en mensen blij maken is wat ik het allerliefste doe.’

Gelukkig heeft Fred de allerliefste fans en reageren zij massaal met hartjes onder het bericht van Fred. Ook laten ze weten: ‘Sterkte lieve Fred, you got this’, ‘Goed dat je eens aan je zelf denkt’ en ‘Super jammer Fred maar je eigen gezondheid gaat voor alles’, schrijven zij onder de post.

Bron en Beeld: Instagram Fred van Leer

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer