day ewbank banner
Zie ook:
Delen

Emotionele periode voor Day Ewbank en ouders!

Day Ewbank zet een nieuwe stap in haar leven, en dit brengt een mix van gevoelens teweeg bij zowel haarzelf als haar ouders.

John Ewbank

John Ewbank heeft een gigantische carrière als songwriter en muziekproducent. Hij werd vooral bekend van zijn liedjes die hij schreef voor Marco Borsato. In 1998 stapte John voor het eerst in het huwelijksbootje, hij trouwde toen met Ellemieke Vermolen. Helaas ging het stel na 1 jaar huwelijk al uit elkaar. In 2005 trouwde John opnieuw, destijds met Vivian Reijs. John en Vivian kregen samen een dochter: Day.

Day Ewbank

We zien Day hier en daar in de schijnwerpers, maar ze is niet meer de kleine meid die we ons herinneren. Ze is namelijk al een echte jongedame. En het lijkt erop dat de muzikaliteit toch écht in de Ewbank-genen zit. Zo is ze een tijdje terug verschenen in het programma DNA-singers en WAUW! wat een stem.

Nieuwe stap

Day Ewbank neemt een grote stap in haar leven door de beslissing te nemen om op kamers te gaan in Amsterdam. Vivian koesterde die kostbare tijd waarin ze haar dochter kon zien opgroeien, en nu, na ruim negentien jaar, staat Day op het punt om haar eigen weg te gaan. Daarover schrijft Vivian: “Ruim 19 jaar heb ik haar lekker thuis kunnen houden. Maar nu wil ze toch echt op kamers! Nu al ongezellig blehhh, maar tijd voor een nieuwe fase. En dat wordt ook. Heerlijk.”

Vivian Rejs en Day Ewbank

 

Bron en Beeld: Instagram Vivian Reijs, Day Ewbank.

Delen

Meer over John Ewbank

Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto's met bijzonder gezelschap
Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto’s met bijzonder gezelschap
Dít is de getalenteerde en bloedmooie 18-jarige dochter van John Ewbank!
Dít is de getalenteerde en bloedmooie 18-jarige dochter van John Ewbank!
Lees alle artikelen over John Ewbank