Emotionele Shirma Rouse in paniek: 'HELP!'
Zie ook:
Delen

Emotionele Shirma Rouse in paniek: ‘HELP!’

Shirma deelde vanochtend een emotionele video op Instagram en zij heeft de hulp van haar volgers nodig. Volgers leven allemaal met haar mee...

Shirma Rouse

Shirma Rouse kennen we allemaal als zangeres. Ze begon haar zangcarrière als achtergrondzangeres. Zo heeft ze ook een tijdje gewerkt als achtergrondzangeres van Anouk!

Inmiddels staat Shirma niet meer op de achtergrond, maar straalt en rockt ze het nu op de voorgrond. Dit gebeurde allemaal nadat Shirma meedeed aan The Voice of Holland. Ze belandde in het team van Trijntje Oosterhuis en schopte het tot de halve finale.

HELP!

Shirma deelde vanochtend een minder leuk bericht met haar volgers. In tranen vertelde zij het volgende: ‘HELP! Gisteren hebben mijn neefjes per ongeluk de zak met hoezen van mijn bank weggegooid! Belde @gemeenterotterdam maar ze komen niet niet spullen uit de container halen als ze erin zijn gevallen. Ook al heb ik aangegeven dat het dure spullen zijn en gezegd dat ik wil betalen ervoor(dat kon tot 2 jr geleden wel). Wat kan ik het beste doen?’, vraagt zij haar volgers in paniek. De hulp die Shirma nodig heeft, heeft zij ondertussen gekregen. ‘IK HOU VAN JULLIE! Heb zoveel lieve berichten en tips gehad! Maar mijn redder in nood Mitchel Viljeer is er mee bezig! Ik hou jullie op de hoogte!’, schrijft zij nu. Gelukkig is er een oplossing gevonden.

https://www.instagram.com/reel/Ct8YVMyoCRA/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Shirma Rouse

Delen

Meer over Shirma Rouse

Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: 'Ik ben echt van ver gekomen!'
Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: ‘Ik ben echt van ver gekomen!’
Shirma Rouse showt schitterende outfit vanuit Curaçao!
Shirma Rouse showt schitterende outfit vanuit Curaçao!
Lees alle artikelen over Shirma Rouse